Vi ønsker nye medlemmer velkommen i RNF

25.05.2022 | Linn Marie Hallum

Stadig fler ser viktigheten av og synergiene et medlemskap i næringsforeningen gir, det synes vi er veldig hyggelig!

Vi ønsker DNB Eiendom Hønefoss, Norsk Titanium, Saga Regnskap Hønefoss, Buttingsrud Camping, Nor IT, Hønefoss By Online AS og Sabrura Hønefoss velkommen i RNF. 

DNB Eiendom Hønefoss

DNB Eiendom Hønefoss holder til midt i sentrum av Hønefoss i det mange kaller DNB-bygget. De fleste av meglerne i DNB eiendom Hønefoss er født og oppvokst i Ringeriksregionen og kjenner derfor enhver krik og krok i området. De har lang erfaring med å kjøpe og selge alle typer eiendommer, og har mer enn én megler på Hønefosskontoret som gjennom flere år har vært blant landets topp 10 meglere i kjeden!

I tillegg har de ansatte med høy fagkunnskap på spesialområder som landbruk/småbruk, arv/skifte/vergefullmakter, prosjekt/nybygg, tomtefeste, m.m. og står klare til å hjelpe kunden med alt fra rådgivning og verdivurdering, til å få boligen klar til visning.

Med fjell og fjorder, daler og brede bygder, elver, vann og skog har Ringerike alt du måtte ønske. Kommunen er den største jord- og skogbrukskommunen i Buskerud og byr på mye flott natur. Fra Hønefosskontoret har de god oversikt over boligmarkedet i Ringerike, nabokommunene Hole nær Oslo, og store deler av Jevnaker kommune ved Randsfjorden. De kjenner også hyttemarkedet på Vikerfjell, Nordmarka/Krokskogen og Norefjell godt. Deres erfarne meglere med god lokalkunnskap har gjort dem til et av de største meglerkontorene i området. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens bredeste boligmarkedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør at mange ser på de som et trygt valg!

Se mer om DNB`s tilstedeværelse og presentasjon av Hønefoss: DNB Eiendom kjenner Hønefoss

Nor IT AS

Nor IT er en lokal IT leverandør som ble etablert i 2019 av Olav Gulbrandsen og Halvor Molden, begge med lang fartstid fra ECIT og Dokumentpartner. Nor IT er lokalisert i Hønefoss og på Hadeland og teller i dag 6 ansatte. To av deres ansatte er i tillegg studenter på si, så her satses det på fremtidige generasjoner. Siden oppstarten i 2019 har veksten nær tredoblet seg og de ser positivt på fremtiden. Kontrollert, organisk vekst er et ønske for å sikre at kundene alltid får tak i den kompetansen og den personen de ønsker og har behov for.
Nor IT har stor fokus på Microsofts konsept «Modern Workplace» som i korte trekk er å lage smarte, moderne arbeidsplasser, basert på tjenester nesten alle har, nemlig Office 365. Det de gjør, er å hjelpe kunder med å strukturere sine data, og flytte de over fra tungvint gammel filstruktur til moderne grensesnitt, basert på Teams og de tilgjengelige verktøyene som finnes der.

I tillegg til dette, har de i år vært med og startet skyselskapet Iqonic, hvor Nor IT eier 50% av aksjene. Iqonic skal satse på totalleveranser gjennom Microsoft Skytjenester, og blir en viktig samarbeidspartner.

Deres visjon er å bli den beste arbeidsgiveren på Hadeland og Ringerike, og alle ansatte skal kunne trives med både kolleger og arbeidsoppgaver.
Reisen mot visjonen vil være med fokus på kundene deres, faget, samt arbeidsmiljøet.

Les mer om Nor IT her: www.norit.as

Buttingsrud Camping

Buttingsrud Camping ligger i naturskjønne omgivelser på bredden til innsjøen Sperillen, 36 km nord for Hønefoss. Campingplassen drives i dag av Trond Helge Buttingsrud, men det var hans bestefar som startet den i 1955, 10 år etter 2. verdenskrig tok slutt, den gang med utedo og vann fra Sperillen. I 1975 overtok Trond Helges mor, Else Buttingsrud driften av campingplassen og begynte moderniseringen med sanitæranlegg og bygde butikk. I 2003 overtok Trond Helge driften og fortsatte moderniseringen, alle hyttene ble restaurert, i tillegg til sanitæranlegget. I 2021 dannet han og kona Kristine et AS som nå står for driften, de har i dag plass til 100 sesongplasser og 30 døgnplasser. 114 hytter og et bolighus leies ut for korttidsleie. For tiden jobbes det ufortrødent for en utvidelse av plassen og fasilitetene rundt. Målet er å lage en helårs destinasjon med miljø og bærekraft i sentrum.

Les mer her: https://www.buttingsrud.com/ 

Hønefoss By Online AS
Hønefoss By Online er en ny nettavis på Ringerike, med tilhold i Torvgata 4 på nordsida (gamle Johansen kafe). Deres visjon er å bli den lokale avisen hvor du enkelt finner frem til hva som er av kommende happenings i hele Ringeriksområdet. Her er det ikke «liker klikk» og tabloide overskrifter som har fokus. For Hønefoss By Online er korpset like viktig som Ole Paus. Avisen ønsker også å bruke tid på idretten og spesielt barn og unge, da de mener det er lokalavisen sin oppgave å fremme dette i distriktet. – «For oss er bestemor som leser om barnebarnet sitt like viktig som en som leser om HBK herrefotball».

Ansvarlig redaktør, Roger Larsen, sitter blant annet i kommunestyret i Ringerike

– Jeg ser mye på næringslivet i Hønefoss, personlig mener jeg dette er noe av det viktigste for distriktet i fremover i tid. Skal Ringerike lykkes med målsetningen om økning av folketall må bo og næring gå hånd i hånd. Med andre ord, vi vil jobbe med positiv markedsføring av bedrifter på Ringerike.

Hønefoss By Online består av to eldre herrer, begge med erfaring fra radio og TV. Nå er de på jakt etter yngre krefter som kan utjevne staben aldersmessig i nettavisen. Det er investert i proft podcast utstyr som vil bli bruke aktivt fremover i tid med saker av stor variasjon. De har stor tro på satsningen og opplever mye positivitet i markedet.
Sjekk ut og følg nettavisen: www.honefoss.by

Norsk Titanium

Norsk Titanium AS er et teknologiselskap som har utviklet en metode for additiv tilvirkning (3D-printing) av metall-komponenter. Selskapets patenterte Rapid Plasma Deposition (RPD™) teknologi er en fleksibel og effektiv metode for metallvareproduksjon med betydelige fordeler innenfor energi- og totalt materialforbruk. Norsk Titanium ble etablert i 2007 av Petter Gjørvad og industri-gründeren Alf Bjørseth som også har stått bak suksesser som REC. Så langt har selskapet fokusert på titan fordi det er lett, sterkt og korrosjonsbestandig og dermed et attraktivt metall for flyindustrien.
Selskapets teknologisenter som både videreutvikler prosessen, maskinene og industrialiserer teknologien holder til på Eggemoen utenfor Hønefoss mens en fullskala produksjonsfabrikk med stor kapasitet er etablert i Plattsburgh helt nord i New York State. RPD™ er kvalifisert for levering innen flyindustrien og de verdensledende flyprodusentene står på selskapets kundeliste. Eggemoen Technology Center har i underkant av 60 ansatte, hovedsakelig ingeniører innen områder som metallurgi, prosesskontroll, automasjon, kvalitet, digitalisering, mekaniske fag og industrialisering. Arbeidsspråket er engelsk og hele 11 nasjonaliteter er representert blant gruppen med høyt kompetente og innovative medarbeidere.

Høres dette spennende ut? Les mer om vår unike og ressursbesparende teknologi og de uendelige muligheter RPD®-produksjon gir her: https://www.norsktitanium.com/

Sabrura Sticks & Sushi Hønefoss

Sabrura Sticks & Sushi Hønefoss åpnet i januar 2022 og har på kort tid blitt en populær restaurant i ett nytt flott lokale på Brutorget 6. Folk elsker Sabrura Sticks & Sushi – og kjeden er i sterk vekst. Restauranten i Hønefoss er nr. 23 i rekken og den første restauranten ble åpnet i 2012 i Trondheim.
Sabrura tilbyr ett helt unikt helnorsk konsept som tilbyr smakfull sushi med en norsk vri samt asiatisk inspirerte småretter til en folkelig pris hele uken. I tillegg til buffet har de en a la carte meny som kan nytes både inne og på uteservering i flotte omgivelser – og skal man ha selskap eller vil spise hjemme så tilbys det i tillegg både catering og take-away.
Buffen består av ett variert utvalg av sushi og asiatisk inspirert mat som blant annet dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks. Barn fra 6-12 år betaler halv pris på buffet i følge med betalende voksen, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen
Hos Sabrura Hønefoss står gjestene i fokus - gjestene skal føle seg ivaretatt, også når tempo er høyt!
Her kan man ta med seg hele flokken med venner, familie eller kollegaer til en matbit og noe godt i glasset enten inne eller ute på den lune uteplassen.
Det arrangeres i tillegg en del spennende aktiviteter som månedlige barseltreff, prøvesmaking i samarbeid med andre aktører som f. eks Hønefoss kino, så her er det bare å følge med fremover.
Pssst! Ett lite tips, følg med i appen for tilbud og kampanjer – og pass på å få ett stempel for buffet så får du den 10. gratis!
Ble du sulten og nysgjerrig? Sjekk ut hjemmesiden: https://www.sabrurasushi.no/  og Facebooksiden: https://www.facebook.com/SabruraSticksHonefoss

Saga Regnskap Hønefoss AS
Presentasjon kommer i egen nyhetssak!


 
Medlemsnytt
facebook

Siste nytt