Våre traineer

Ragnhild Rønning
Ragnhild Rønning
ECIT Veiby Akonto - https://ecit.com/
Ragnhild har en Bachelor Økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Trondheim, med halvt års utveksling til NEOMA Business School i Rouen i Frankrike høsten 2021.

Ragnhild er født i Lommedalen i Bærum. Hun har bodd et par år i Trondheim og er nå bosatt i Vikersund. 

"Jeg søkte trainee-stilling fordi jeg så på dette som en fin mulighet til å sette teori fra studiet ut i praksis. Det er også et fint og trygt springbrett ut i arbeidslivet med god oppfølging. Jeg ser frem til denne perioden som trainee, og gleder meg til å kunne utveksle kunnskap med de andre ansatte hos ECIT, og andre personer jeg vil møte gjennom dette opplegget.
På fritiden liker jeg å trene selv, men jeg er også trener for en gruppe barn i Vikersund Langrenn". 

Hiwa Azari
Hiwa Azari
ECIT Solutions, Hønefoss
Hiwa har en Bachelor i IT og Informasjonssystemer med spesialisering innenfor sikkerhet og dataanalyse på Universitetet i Sørøst-Norge Campus Vestfold. 
 

"Jeg er født og oppvokst i Hønefoss og ønsker å jobbe her fordi det er en voksende by som blir bare bedre og større for hvert år som går. Jeg ønsker å oppnå en god og bred faglig IT kompetanse og masse erfaring innenfor forskjellige avdelinger av firmaet. Jo mer jeg lærer jo bedre er det for meg og fremtiden min. Jeg vil også utvikle IT kunnskapen som jeg har fra før til et annet nivå, hvor jeg da i fremtiden kan lære videre til andre som ønsker det samme som meg". 

På fritiden spiller Hiwa aktivt i 1. divisjon basketball i Hønefoss og i 4. divisjon i Norge.

Magnus-André Cortiz Halvorsen
Magnus-André Cortiz Halvorsen
Ringerike Kommune
Magnus-André har en Bachelor i Bygg og anleggsingeniør fra Universitetet i Sørøst-Norge Campus Porsgrunn.

Han valgte denne studieretningen fordi han alltid har hatt teknisk interesse, samtidig som fagfeltet er noe som får deg ut i «feltet».
 "Jeg søkte en trainee-stilling fordi jeg tenkte det kanskje vare en litt myk overgang fra studiehverdagen. Som trainee får man tettere og bedre oppfølging enn man kanskje ville gjort som vanlig ansatt. Jeg tror ikke jeg hadde trivdes i en jobb hvor jeg satt på ett kontor hele uken.
Ellers er jeg interessert i all slags idrett". 
Hanne Bråtømyr
Hanne Bråtømyr
Spenncon AS – Hønefoss - https://spenncon.no/
Hanne har en Bachelor i Byggingeniør fra NTNU på Gjøvik. 

Hanne ser på traineestillingen som en unik karrieremulighet. Stillingen matchet også veldig bra med hennes utdanning, og hennes ønske om å få mer erfaring. "Hos Spenncon forventer jeg spennende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø. Forventer også en bratt læringskurve med både faglige og personlige utviklingsmuligheter.
Ellers er jeg generelt glad i all konkurranse, alt fra fotball og volleyball til klatring og kortspill". 
Stian Bergstrøm
Stian Bergstrøm
Tronrud Engineering

Stian har en Bachelor i Ingeniørfag, elektronikkingeniør fra Universitetet i Sørøst-Norge Campus Kongsberg. 

Stian kommer fra Jevnaker, og med en sterk interesse for teknologi, falt valget på å ta en bachelor i ingeniørfag, elektronikkingeniør. Etter fulført studiet flyttet han tilbake til området og startet som trainee hos Tronrud Engineering. "Dette er en bedrift jeg kjente fra før og etter å ha fullført trainee programmet har jeg fått god erfaring som automasjonsingeniør".

Stian var ferdig i programmet mars 2022, vel gjennomført og er nå fast ansatt hos Tronrud Engineering.

Hans Kristian Øverby
Hans Kristian Øverby
Ringerike kommune
Hans Kristian har en Bachelorgrad i Samfunnsøkonomi og Mastergrad i Naturbasert Reiseliv ved NMBU. I tillegg et utvekslingssemester på Lincoln University, New Zealand. 
 

"Som trainee har jeg fått benyttet mye av kompetansen min fra studietiden og jeg har fått utviklet meg både faglig gjennom ulike arbeidsoppgaver i kommunen og personlig ved ulike samlinger i trainee-programmet. Å starte som trainee er etter min mening den beste starten man kan få inn i arbeidslivet. Man får jobbe med meningsfulle prosjekter, får et betydningsfullt ansvar og man har ledere som ser mine kvaliteter. Som innflytter til Hønefoss var Ringeriksregionen et ganske ukjent sted for meg, men det er veldig interessant å jobbe i Ringerike kommune som er selve motoren i regionen. Her er det mange ulike prosjekter og oppgaver å bryne seg på"!


Hans Kristian var ferdig i programmet mars 2022, vel gjennomført og er nå fast ansatt i Ringerike Kommune.
 
Chalak Kadri
Chalak Kadri
Ringerike Kommune
Chalak har en Bachelor i jus fra Universitetet i SørØst-Norge/USN, Campus Ringerike.

"Etter videregående var jeg usikker på om hva jeg skulle studere eller om jeg skulle studere i det hele tatt. Jeg søkte bachelor i forretningsjus og økonomi ved USN og jeg fant fort ut at det å studere ren jus var det riktige. Jeg ser på trainee-stillingen som en glimrende mulighet til å utvikle kompetansen min ved å få utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver, få et sosialt nettverk og praktisk erfaring med ulike problemstillinger. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgaver som trainee hos Ringerike kommune". 
 
Emil Berntsen
Emil Berntsen
Norsk Titanium AS - https://www.norsktitanium.com/
Emil har en Bachelor i Forretningsjus og Økonomi, fordypning i Rettsfunksjonell analyse fra Universitetet i SørØst-Norge/USN, Campus Ringerike. 

"Jeg er fra Tjøme/Tønsberg. Etter VGS bosatte jeg meg i Berlin. Etter to år med skole og jobb fant jeg ut at forretningsjus og økonomi i Ringerike hørtes mer spennende ut, og økonomi fremfor jussen. 
Jobbsøk ledet meg til de ulike trainee-stillingene her i Ringerike. Derfor ble det en stor glede når jeg fikk vite at jeg sikret meg traineestilling hos Norsk Titanium, gjennom RNF. Dette samarbeidet håper jeg skal fungere både ved at jeg kan bidra i bedriften men også ved at jeg utvikler meg innenfor arbeidslivet".
Sandra Andersen
Sandra Andersen
Sparebank 1 - Økonomihuset
Sandra har en Bachelor i Økonomi og administrasjon, profilering Regnskapsfører fra Høgskolen i Østfold, avd. Halden.

"Dette var utdanningen jeg følte passet best for meg og mine interesser, og er en utdanning jeg ønsket å utforske grundigere. Grunnen til at jeg søkte en trainee-stilling var ønsket om å opparbeide meg erfaring og få mer kunnskap innenfor regnskap. Jeg følte at en trainee-stilling var en god mulighet for å oppnå dette. I trainee-perioden hos Økonomihuset forventer jeg å tilegne meg mer erfaring både fagmessig og personlig, og at jeg vil ende opp med en autorisasjon som regnskapsfører".
 
Emil Martinsen
Emil Martinsen
Sparebank 1 – Økonomihuset
Emil har en Bachelor i Økonomi og ledelse med fordypning i Regnskap fra Universitetet i SørØst-Norge/USN – Campus Ringerike.

"Jeg er født og oppvokst i Vikersund der jeg fortsatt bor. Grunnen til at jeg søkte en trainee-stilling var fordi jeg tror det er en fin overgang fra skolen og inn i arbeidslivet, og man får tett oppfølging og opplæring. Jeg gleder meg til en veldig lærerik periode hvor jeg utvikler meg mye faglig og får jobbe i et sterkt faglig miljø. 
På fritiden så er jeg glad i å være aktiv og liker å sykle og gå på ski".
Kristian Tuomas Tangen
Kristian Tuomas Tangen
Tronrud Engineering
Kristian har en Bachelor som Maskiningeniør, fokus produktdesign ved Universitetet i SørØst-Norge/USN – Campus Vestfold.

"Jeg er oppvokst på Ringerike, og har alltid ønsket å bosette meg her. Jeg hørte om trainee-programmet fra bekjente, der jeg kunne bygge nettverk og kompetanse lokalt her på Ringerike. Med spennende foredrag og happenings gjennom hele trainee-perioden, vil dette programmet etablere ett godt grunnlag. Jeg hadde også hørt mye positivt om TE, og hadde et ønske om å jobbe der helt siden jeg startet å studere. Jeg forventer en variert arbeidshverdag, med forskjellige utfordringer som utvider min kompetanse som ingeniør. Jeg håper å få bli med på prosjekter der vi har ett tett samarbeid tverrfaglig, og sammen kan gjøre ide til virkelighet i mange år fremover. Personlig er jeg stor fan av trainee-programmet, dette er en super mulighet for deg som vil bli kjent med Ringeriksregionen og som vil ha en gunstig overgang fra studie til jobb. Samtidig får man innsikt i andre bransjer gjennom de andre traineene". 
 
Farid Pashay
Farid Pashay
Spenncon AS – Hønefoss - https://spenncon.no/
Farid har en Master/Siv.Ing  Byggingeniør - spesialisering innenfor konstruksjonsteknikk Universitetet i Agder, Grimstad. Bachelorgrad fra Oslo Metropolitan University.

"Jeg valgte studie fordi jeg har blitt inspirert av flere i familien som er ingeniør innen bygg -og anlegg: min store interesse for byggenæringen, bygningers anatomi og bæresystemet. Det gir meg varierte arbeidsoppgaver, prosjekter og utviklinger i bygningsforvaltningen. Trainee-stillingen søkte jeg for å få en god start på min karriere med utfordrende arbeidsoppgave og bratt læringskurve. Det er et spennende program i bedriften som vil gi meg muligheten til å utvikle meg innenfor fagfeltet mitt, bl.a. med lærerike prosjektoppgaver. Viktigheten av god oppfølgning og veiledning av erfarende mentorer.
Mine forventninger til trainee-perioden er erfaring som er relevant i forhold til utdannelsen min. Danne et faglig og sosialt nettverk. At jeg etter trainee-perioden får fast ansettelse i bedriften".
Martin Slettedal
Martin Slettedal
Tronrud Engineering
Martin har en Bachelor Maskiningeniør med produktutvikling fra Universitetet i Sør Øst Norge, Campus Kongsberg.

"Jeg valgte å gå maskingeniør linjen fordi jeg syntes det hørtes veldig interessant ut og fordi jeg fra videregående hadde tatt fagbrev som industrimekaniker. Jeg søkte trainee-stilling hos Tronrud Engineering AS fordi den virket som en veldig fin løsning, der man får god oppfølging av en mentor og andre kvalifiserte kollegaer. Jeg har også en del familie i Hønefoss-regionen. Jeg forventer interessante og utfordrende oppgaver. Håper på mye godt samarbeid og humor og stå-på-vilje for å utvikle bedre produkter. Og selvfølgelig gode kollegaer og medmennesker.
Jeg er glad i sport og å holde meg i aktivitet. Spiller blant annet fotball på fritiden. Jeg liker fisking, sjakk og mye annet forskjellig".
Eivind Andreas Myrene Kvalvaag
Eivind Andreas Myrene Kvalvaag
Spenncon AS – Hønefoss - https://spenncon.no/
Eivind har en Master/Siv.Ing Byggingeniør Konstruksjon fra Universitetet i Agder, Grimstad. Bachelorgrad ved Høgskolen i Østfold, Fredrikstad.

"Jeg kommer fra Bø i Telemark. Interessen for teknologi og bygninger kom fra ung alder da jeg ble sittende etter skolen å se på programmer som "Hvordan det lages", "Hvordan gjør de det?" og "Fremtidens verden". Siden da har jeg visst at jeg vil jobbe innen bygg-verden. Utdanningen jeg har tatt har vært veldig teoretisk og har da gitt meg det jeg trenger for å danne en underliggende forståelse av de prosessene og prinsippene som ligger til grunn for å designe smarte løsninger. Gjennom trainee programmet og Spenncon ønsker jeg å sette denne kunnskapen i bruk og lære prosessene og metodene som brukes ute i praksis. Trainee programmet gir meg og en god mulighet til å bli kjent med andre i nærområdet som er i samme båt som meg. På grunn av dette og mer gleder jeg meg til å starte som trainee hos RNF og Spenncon».
Robert Koksvik
Robert Koksvik
Tronrud Engineering
Robert har en Bachelor i Økonomi og Ledelse ved Universitetet i Sør Øst Norge, Campus Hønefoss.

"Jeg valgte å studere økonomi siden jeg synes flere jobber som var knyttet til tittelen siviløkonom virket spennende. Jeg valgte å søke traineestillingen i TE fordi stillingen virket spennende og relevant. Det er en stor mulighet for verdifull erfaring hos en godt drevet og etablert bedrift. Trainee var ett av ordene i jobbtilbudet som gjorde at jeg i det hele tatt turte å søke stillingen, siden programmet fremmet det å få nyutdannete ut i arbeid. Hovedmålet mitt med programmet er å bygge nettverk, erfaring og forhåpentligvis en videre fast stilling i Tronrud Engineering"