Vi minnes vår kjære kollega Henning Gjerdi Soltvedt (1969 – 2024)

02.04.2024 | Jørgen Moe Jr., Daglig leder Ringerike Næringsforening, Ringerike
Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til vår kjære kollega og venn, Henning Gjerdi Soltvedt, som gikk bort 16.3.2024.
Henning etterlater seg et tomrom i våre hjerter og minner oss om den varme personen han var. Henning var en viktig del av vårt arbeidsmiljø; han fylte det med varme, humør og vennlighet. Hennings tilstedeværelse var et fast innslag i våre arbeidsdager. En kopp kaffe på kjøkkenet ble et høydepunkt hvor historier om reiseliv, kunst og musikk ble delt. Vi beundret Henning for hans kunstneriske talenter og hans engasjement for å dele dem med verden. Han var ikke bare dyktig, men også ydmyk og hjelpsom.

Som en del av Ringerike Næringsforening og Næringslivets Hus, var Henning alltid positivt innstilt til å bidra, uansett oppgave. Hans hjelpsomhet, vennlighet og engasjement for samfunnet var en kilde til inspirasjon for oss alle. Han bød alltid på seg selv og var villig til å gjøre det som trengtes for å hjelpe andre.

Henning hilste alltid med et smil, og hans varme og vennlige vesen gjorde ham til en person som alle satte pris på å være rundt. Han var en sann venn og kollega. Han møtte alltid utfordringer med et smil og en urokkelig vilje til å overvinne dem. Til tross for sykdom og hindringer, stilte han alltid opp og ga sitt beste for fellesskapet. Hans tapperhet og standhaftighet vil bli husket og beundret av alle som kjente ham.

Henning etterlater seg et tomrom i våre hjerter og minner oss om verdien av vennskap, kjærlighet og medmenneskelighet.
I den siste tiden av sitt liv jobbet Henning med et utviklingsprosjekt som skulle bli hans ansvar. Selv om vi ikke fikk gjort dette sammen med Henning, vil vi ære hans minne ved å gjennomføre prosjektet med den samme lidenskapen og dedikasjonen han viste oss.

Henning vil bli dypt savnet som vår arbeidskollega, samtalepartner og venn. La oss minnes ham med kjærlighet, takknemlighet og et løfte om å fortsette å møte utfordringer med en positiv innstilling, standhaftighet og godt humør.

Må han hvile i fred.

Tidligere og nåværende kolleger i Ringerike Næringsforening og Næringslivets Hus
RNF
facebook

Siste nytt