Miriam Rasch og markedssjef i RNF Christian Aarbogh Bjerke

Velkommen til RNF Miriam Rasch

30.01.2024 | Christian Aarbogh Bjerke

Det er en glede å ønske Miriam Rasch som nytt medlem i Ringerike Næringsforeningen. 

Hun vil støtte ambisiøse ledere og de som søker et unikt samarbeid for å forbedre seg selv, sin lederrolle, og deres virksomheter. Miriams filosofi er at hver leder er unik, med egne utfordringer og muligheter. Hennes mål er å skape en personlig lederplattform som legger grunnlaget for fremragende resultater og varig endring.


I en verden hvor både markeder og virksomheter stadig endrer seg, anerkjenner Miriam viktigheten av å utvikle en sterk, trygg kjerne hos hver enkelt leder. Hun tror på å jobbe med 'hele mennesket', og anerkjenner at personlige utfordringer og suksesser spiller en nøkkelrolle i profesjonell vekst.


Miriam har 20-års erfaring som leder, og har drevet sin egen veiledningspraksis siden 2005 og på heltid siden 2019, tilbyr både fysiske og online tjenester. Hennes foredrag i ledelse er kjent for å være tankevekkende og inspirerende.


Hennes dedikasjon til at ledere skal utfolde seg, utnytte sitt fulle potensiale, og skape meningsfulle resultater som gagner mange, gjør henne til en uvurderlig ressurs for alle som er medlemmer i RNF.

Velkommen til oss! 


 

Medlemsnytt
facebook

Siste nytt