Malene Evensen Anyz - Kundekoordinator. Pål Nordlien - Rådgiver Kinnarps

Velkommen Kinnarps til RNF

05.03.2024 | Christian Aarbogh Bjerke og Kinnarps
Kinnarps er en helhetsleverandør av innredningsløsninger og møbler for kontor-, skole- og helsemiljøer – de hjelper deg med alt fra behovsanalyse til implementering.
Siden 1942 har de hatt en lidenskap for bærekraft, og en visjon om at alt kan gjøres litt bedre. Nøktern ressursbruk og langsiktige løsninger er kjernen i virksomheten. Kinnarps er familieeid og omfatter i dag seks produksjonsenheter, som alle er lokalisert i Sverige. Med egen produksjon, logistikksystem og montører har de full kontroll på hele kjeden og er unik i bransjen med sitt system.

I Norge finner du avdelinger og forhandlere fra nord til sør, med rådgivere som står klare til å bidra med ditt nye innredningsmiljø fra a til å, enten det er et stort eller et lite prosjekt. De hjelper deg med virksomhetstilpassede miljøer, hvor du lykkes fordi du trives. De tror på å investere tid og energi i starten av prosjekter for å oppnå varige og vellykkede resultater. Behovsanalysene Next Office®, Next Education® og Next Care® er verktøyene de bruker.

Disse verktøyene hjelper deg med å samle verdifull kunnskap og data om arbeidsmønstre og behov før du planlegger lokalene dine slik at dere vet hva dere trenger, fremfor å gjette.

Kinnarps står for:

Bærekraft – hele veien
Ergonomi – helhetlig tankegang
Design – med et formål
Helhetsleverandør
Totaløkonomi
Medlemsnytt
facebook

Siste nytt