RNFs årsmøte 2022

29.04.2022 | Linn Marie Hallum
Torsdag 28. april ble det avholdt ordinært årsmøte i Ringerike Næringsforening på fasjonable Grand Hotell i Hønefoss. 
Vi hadde gleden av å ha med oss påtroppende administrerende direktør i Boligprodusentenes forening og tidligere statssekretær i bl.a. justis- og næringsdepartementet; Lars Jacob Hiim. Han delte sine tanker rundt Ringerikes posisjon med utgangspunkt i både tidligere og fremtidig rolle, og mener bestemt at Ringeriksregionen har et stort potensiale. 

Administrasjonen hadde en kort gjennomgang av organisasjonens drift i 2021, den vedtatte strategiplanen for 2021-2024 og konkrete planer for 2022. Vi ser frem til et innholdsrikt og spennende år! 

Så takket vi av tre flotte menn; Kjell Baug (styrets leder), Kjetil Gjerdalen (styrets nestleder) og Bjørn Rune Rindal (styremedlem). Tusen takk for et godt samarbeide og deres store engasjement i næringsforeningen og for næringslivet i Ringerike. 

Wenche Ravlo overtar som styreleder i RNF, og styresammensetningen ser nå slik ut:Møtet ble avsluttet med en hyggelig 3-retters middag. Tusen takk til alle som deltok, vi setter stor pris på deres engasjement og gode innspill. 

RNF - Av næringslivet, for næringslivet!

     
 
RNF
facebook

Siste nytt