Christian Aarbogh Bjerke - Markedssjef RNF - Finn Martin Poulsen - Daglig Leder Serve AS

Ringerike Næringsforening ønsker Serve AS velkommen!

07.02.2024 | Christian Aarbogh Bjerke
I januar 2023 gjennomgikk Canon Business Center Buskerud en spennende transformasjon og ble Serve AS,

Serve AS har en visjon om å gjøre næringslivets hverdag enklere og mer integrert. De har spesialisert seg innen områdene utskrift og skanning, dokumenthåndtering, møteromsløsninger og digital skilting. Serve har allerede etablert seg som en foretrukket leverandør for mange bedrifter i vår region.


Som medlem i Ringerike Næringsforening, tar Serve et strategisk skritt for å binde seg nærmere nettverket i næringsforeningen. De står klare til å møte behovene til et arbeidsmarked i endring, og leder an med skreddersydde løsninger tilpasset det voksende behovet for fleksibilitet i hybridarbeid. Serve kan tilby sine cloud-baserte verktøy for en arbeidsdag som er både fleksibel, mobil og sikker.Hvorfor Serve?

  • Kunden i fokus: Serve går utover leveranser med anerkjente leverandører og et enestående servicenivå, og det er deres lokale tilstedeværelse og tilpasningsevne som virkelig skiller dem fra mengden.

  • Skreddersydde løsninger: Med et konsulentteam som er dyktige i å identifisere og skape tilpassede løsninger, sikrer Serve at din virksomhet alltid er foran kurven.

  • Teknologi for samarbeid: De tilbyr intuitiv teknologi for møter og presentasjoner, som sikrer at teknologien jobber for deg.

  • Innovative printer- og scannerløsninger: Med fokus på sikkerhet og funksjonalitet, er Serve's teknologi fundamentet for effektiv dokumentflyt.

  • Digital skilting: Deres løsninger sikrer at din kommunikasjon når ut til målgruppen presist og effektivt.

Som medlem av Ringerike Næringsforening vil de skape de beste brukeropplevelsene i bransjen. Vi ser frem til å se hvordan Serve vil bidra til å transformere arbeidsplasser i vår region.


 

Velkommen til RNF, Serve AS!

Medlemsnytt
facebook

Siste nytt