Christian holdt kurs om AI

Kunstig intelligens i hverdagen

31.10.2023 | Christian Aarbogh Bjerke
I går ble det holdt kurs i hvordan AI påvirker hverdagen våres, og hvordan vi kan effektivisere hverdagen ved bruk av AI.

I samarbeid med Hønefoss By, Bylab Hønefoss, Mer Innovasjon og Kvinnenettverket Novapro arrangerte vi i går et kurs om hvordan kunstig intelligens (AI) påvirker hverdagen vår.


Dette kurset trakk deltakere fra forskjellige sektorer og bakgrunner, alle med en felles interesse for å forstå hvordan AI har fungerer i hverdagen. Med en stadig økende innflytelse av AI i vår daglige virksomhet, ble emnets relevans understreket ved de mange innsiktsfulle spørsmål og diskusjoner som oppsto under arrangementet.


Det er ingen tvil om at kunstig intelligens er en kraft å regne med, og forståelsen av dens kapasiteter er avgjørende for bedrifter som ønsker å være i forkant av innovasjon og endring.

Vi ønsker å takke alle som deltok for å dele sin oppelever av AI og innsikt med oss.


Hos Ringerike Næringsforening forplikter vi oss til å tilby plattformer som denne for læring og nettverksbygging. Hold øynene åpne for fremtidige arrangementer som vil belyse aktuelle emner og trendene som former hverdagen vår.  
Medlemsnytt
facebook

Siste nytt