Anne Brun Syversen - Daglig leder Ringerike Næringsfond/Leder Invest in Ringerike

Hils på Anne Brun Syversen

30.05.2023 | Christian Aarbogh Bjerke
Anne er en dyktig og dedikert leder som har rollen som Daglig leder i Ringerike Næringsfond og leder av Invest In Ringerike.

Hun har et sterkt engasjement for å fremme Ringerikes økonomiske vekst, og styrke Ringerikes omdømme som en attraktiv destinasjon for næringslivet.


Som Daglig leder av Ringerike Næringsfond og leder av Invest In Ringerike er Anne ansvarlig for å drive og koordinere tiltak for å tiltrekke investorer, bedrifter og talenter til regionen vår. Hun vil jobbe tett med lokale og regionale aktører, samtidig som hun har et sterkt nettverk nasjonalt og internasjonalt.

Hun har en imponerende evne til å bygge sterke relasjoner og samarbeide med mennesker på tvers av bransjer og organisasjoner. Hennes positive og energiske natur gjør at hun inspirerer andre og skaper entusiasme rundt felles mål.

Hun er en talsperson for å skape et sterkt og bærekraftig næringsmiljø som gir positive ringvirkninger for hele regionen.

Vi er privilegerte som har Anne Brun Syversen som en del av Ringerike Næringsforening.
Vi ser frem til å dra nytte av hennes ekspertise og visjon for å styrke Ringerikes næringsliv og skape en bærekraftig fremtid for oss alle.
RNF
facebook

Siste nytt