Frokostmøte med USN og Bymisjonen

12.10.2023 | Christian Aarbogh Bjerke
Frokostmøte i samarbeid med USN og Bymisjonen ble gjennomført med hele 250 mennesker tilstede. 
Det spesielle med dette frokostmøte var foredraget "Kokain og blålys" av Ronny Rene Raveen. Ronny har jobbet som politimann i 13 år, men han begynte å lete etter mer spenning i livet sitt. Dessverre førte dette ham til å bli avhengig av rusmidler, og vi ble dratt med på hans hele reise. 

Christian fortalte om viktigheten av jobben Bymisjonen gjør i regionen vår. Ringerike Næringsforening støtter fullt ut det fantastiske opplegget Bymisjonen legger til rette for. 


Men nå har Ronny snudd livet sitt til noe positivt. Han forteller sin egen historie for å hjelpe andre mennesker. Ronny sier at når han er åpen om problemene sine, hjelper det andre å være åpne også. Han tror at fordi han selv har vært avhengig, kan han bedre forstå og støtte andre som har det vanskelig.


Alle som var på møtet den morgenen lærte noe viktig. De så at når vi deler historiene våre, både de gode og de vanskelige, kan vi hjelpe hverandre. Bymisjonen og Ronny viser at alle kan komme seg gjennom tunge tider ved å støtte hverandre og være sammen. 🧡

Tusen takk for et hyggelig frokostmøte - vi gleder oss til videre samarbeid. 

RNF
facebook

Siste nytt