Markering av 20års-dagen

Fontenehuset Hønefoss fyller 20 år

11.10.2023 | Christian Aarbogh Bjerke

Det som gjør Fontenehuset spesielt, er hvordan det får folk til å føle seg verdifulle gjennom arbeid og aktiviteter.
 

I 20 år har dette stedet vært et viktig møtested for folk i Ringeriksregionen som har utfordringer med sin psykisk helse.
Her har de kunnet møte andre, føle seg trygge, og jobbe med ting som gir dem en følelse av mestring og være en del av dte flotte arbeidsfelleskapet på huset. 


Dette er ikke bare et sted for å snakke om problemer; det hjelper folk å finne styrken sin og kanskje komme tilbake i jobb/studier. Det gir folk håp og troen på seg selv.


I Ringeriksregionen er Fontenehuset kjempeviktig. På Fontenehuset Hønefoss viser at alle de bryr seg om hverandre og at mental helse er noe vi skal ta på alvor. Det hjelper også alle å forstå at støtte for de som sliter med psykisk helse skal være tilgjengelig for alle, uansett hvor de bor.Så, 20-årsjubileet for Fontenehuset er ikke bare en feiring av årene som har gått, men også en måte å si: "Vi har gjort mye bra, men vi har mer å gjøre!" Det minner oss på at vi må fortsette å kjempe mot fordommer og sørge for at mental helse får oppmerksomhet og støtte. Vi feirer ikke bare det Fontenehuset har gjort, men også alt det spennende som kommer til å skje der i fremtiden.

Gratulerer med 20års dagen til alle som er en del av dette fantastisk huset.

Medlemsnytt
facebook

Siste nytt