Linn starter som markedskoordinator i RNF

02.09.2019
RNF har ansatt Linn som markedskoordinator.
Som markedskoordinator for RNF vil Linn jobbe tett på våre medlemsbedrifter. Planlegging og gjennomføring av aktiviteter og arrangementer i tråd med medlemmenes behov vil være en viktig del av rollen. I tillegg vil Linn jobbe med markedsføring, prosjektarbeid og administrative oppgaver.

Linn Marie Hallum, 37 år, født og oppvokst i distriktet. Hun er utdannet innen økonomi og markedsføring, og har 13 års erfaring i varehandelsbransjen med blant annet merkevarebygging, produktutvikling, planlegging- og koordinering av messer, innkjøp og lagerstyring.

 

Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang og bli enda bedre kjent med næringslivet i regionen vår. Dette blir spennende! 

Ringeriksregionen går en spennende tid i møte. Med Ringeriksbanen og ny E16 på trappene ser vi i RNF viktigheten av godt samarbeid med næringslivet, kommunene og andre viktige aktører for videre vekst. Sammen ønsker vi å oppnå bærekraftig utvikling for regionen og gi de beste vilkårene for befolkningsvekst og næringsetableringer. Ringeriksregionen skal være det mest spennende vekstområde på Østlandet!

RNF
facebook

Siste nytt