Årets Gründer 2020 Ringerike

08.09.2020
Hvem fortjener tittelen "Årets Gründer 2020 Ringerike"?
Nå kan du være med å nominere gründere til årets gründerpris, send oss en epost med hvem du synes fortjener tittelen og en begrunnelse.

I fjor ble prisen Årets Gründer delt ut for første gang i Ringerike, og Erlend Søraker i Fuel of Norway stakk av med den gjeve prisen og en sjekk på 100.000kr. Juryen sa i sin begrunnelse "gründeren og bedriften har vist en enestående evne til å samle og bygge sammen. Han er en svært dyktig og effektiv forretningsmann. Hans åpenhet og nysjerrighet for nye tanker, ideer og mennensker har kanskje vært det mest avgjørende for at bedriften har klart å vokse så raskt". Gründerprisen 2020 Ringerike tildeles en person eller bedrift i Ringeriksregionen. Prisen skal være med på å stimulere til ny lokal næringsvirksomhet. Prisen er på 100.000kr og deles ut av Sparebankstiftelsen Ringerike og Ringerike EtablererSenter. Juryen består av Runar Krokvik i Sparebankstiftelsen Ringerike, Svein Eystein Lindberg i Ringerike EtablererSenter, Bjørn Rune Rindal i Sparebank 1 Ringerike Hadeland og fjorårets prisvinner Erlend Søraker i Fuel of Norway. 


Alle kan foreslå kandidater. Forslag med begrunnelse sendes til svein@rnf.no eller runar@sparebankstiftelsenringerike.no innen 30. september. 


 

facebook

Siste nytt