Velkommen til Ringerike Næringsforening Byggtorget Ring Bygg AS

12.02.2024 | Christian Aarbogh Bjerke
Byggtoget Ring Bygg er en byggevareforretning på Røyse med stor bransjekunnskap og erfaring.
De kan hjelpe deg med alt som har med oppussing og husbygging å gjøre og fra de minste DIY`s til et byggeprosjekt fra start til slutt. Og med flere kontakter med annet lokalt næringsliv innen snekker- og husoppføringsbransjen, står de behjelpelige med å finne rett entreprenør til ditt prosjekt.

Siden oppstarten i 1991 og med eierskap fra Arve og Kjell Lad siden 2001, har Ring Bygg AS vært synonymt med kvalitet og pålitelighet i byggebransjen. Med over 30 år i de samme lokalene, som de overtok i 2004, har de vokst til å bli en hjørnestein i lokalsamfunnet. Gjennom årene har de tilpasset seg endringer og oppgraderinger, og i 2012 tok de et steg videre inn i Byggtorget-familien, noe som åpnet dørene for en større utvidelse og modernisering av både butikk og lager.

I 2022 fikk butikken en ny oppfriskning i tråd med Byggtorgets nyeste profil, og fremstår nå mer innbydende enn noen gang. Men det er ikke bare bygningene som utgjør kjernen i
Byggtorget.

De ansatte
Jarle:
Bakgrunn fra Bertel O. Steen som kundesaksbehandler. Jarle er alltid blid, og opptatt av å yte det lille ekstra for kundene. Han er alltid behjelpelig med det du måtte lure på, og finner gjerne løsninger som gjør at kundens behov blir ivaretatt.


Magne:
Magne har jobbet hos Ring Bygg i mange år, i to ulike perioder. Fra tidligere har han bred erfaring fra anleggsbransjen og verdifull kunnskap vi verdsetter høyt.


Jonas:
Jonas har en mastergrad innen salg og salgsledelse, står på for at proff-kunden skal få de beste tilbudene og prisene.  


Kjell:
Kjell sitter mye med prising av kundeprosjekter for våre proff-kunder og er ansvarlig for bestilling av alt av trelast og jobber generelt med en del prissetting av varer. 


Arve:
Daglig leder, og er hovedansvarlig for store kunder og deres byggeprosjekter.


Caroline:
Er utdannet interiørdesigner, og har en bachelor innen markedsføring, og har med det en noe annen innfallsvinkel når det gjelder interiørdelen av byggevarebransjen.


Det er en glede å inkludere Byggtorget Ring Bygg AS i vårt nettverk.
Velkommen til Næringsforeningen!

 
Medlemsnytt
facebook

Siste nytt