(FV) Aleksander Stenberg(Klinger Westad), Malene Skaug(Ecit Veiby Akonto AS), Frida Eriksen(Økonomihuset), Rojina Sattari(Klinger Westad)

Selvrefleksjonskurs med Trainee Ringerike

20.09.2023 | Christian Aarbogh Bjerke

Trainee Ringerike har alltid vært opptatt av å gi våre traineer muligheten til å utvikle seg ikke bare faglig, men også personlig. Vi tror på betydningen av selvrefleksjon og kontinuerlig læring som nøkler til suksess, og derfor var vi utrolig glade for å kunne samarbeide med (USN) og professor Gerrit Muller for å tilby et selvrefleksjonskurs.
 

Professor Gerrit Muller som er en anerkjent ekspert på selvrefleksjon og personlig utvikling, veiledet oss gjennom våre egne tanker, følelser og handlingsmønstre. Med hans veiledning fikk traineene muligheten til å stille spørsmål ved seg selv og utforske sine indre motivasjoner og verdier.

Kurset involverte ikke bare teori, men også praktiske øvelser og gruppediskusjoner som hjalp oss med å anvende konseptene vi lærte. Vi lærte hvordan vi kan bruke selvrefleksjon som et verktøy for å forbedre vår kommunikasjon, lederegenskaper og evnen til å takle utfordringer. Det var en engasjerende og interaktiv opplevelse som ga oss muligheten til å dele våre tanker og erfaringer med våre medtraineer.


Selvrefleksjonskurset på Bylab med Professor Gerrit Muller var en bemerkelsesverdig reise mot personlig vekst. Det utfordret oss til å tenke dypere, forstå oss selv bedre, og jobbe mot å bli bedre versjoner av oss selv. Vi er takknemlige for samarbeidet med USN og for muligheten til å lære fra en ekspert som Professor Muller.


Vi tror at selvrefleksjon er nøkkelen til suksess, og vi er fast bestemt på å fortsette å støtte våre traineer i deres personlige utviklingsreise.

Takk til alle som deltok, og spesiell takk til Professor Gerrit Muller og USN for deres bidrag til denne opplevelsen. Sammen jobber vi mot en fremtid med sterke, selvbevisste, og kompetente ledere i regionen,

Medlemsnytt
facebook

Siste nytt