Saga/BHT

Saga BHT - Din lokale bedriftshelsetjeneste i Ringeriksregionen

05.01.2023 | Marit Hollerud, Daglig leder Saga/BHT
Vi tror på at et godt HMS-arbeid i bedriftene gir engasjerte ansatte og god økonomi


Vi tilbyr både ordinære BHT-avtaler og totalpakker som også inkluderer HMS-systemet Interaktiv.

Vi skreddersyr avtalene ut fra bransje, økonomi og kundenes ønsker om bistand på fokusområder sier daglig leder Marit Hollerud. Du blir nok overrasket over pris og løsning du får hos oss. Ta kontakt for et godt tilbud på tlf 40 00 22 07 eller post@sagabht.no. Sjekk også www.sagabht.no

Saga bedriftshelsetjeneste har lokaler i Hønefoss, Lier/Drammen, Kongsberg og Geithus.

Saga BHT er et selskap i konsernet Saga Ringerike, som er privat eid og har sitt utspring i Hønefoss. Vårt hovedkontor ligger i HM49 på Hønefoss.

Bedriften har kunnskapsrike og erfarne rådgivere ved alle våre kontorer, og de bistår bedrifter over et stort geografisk område og er strategisk godt plassert i nye Buskerud fylke.

Vi har både små og store bedrifter som kunder, og har gode referanser å vise til i alle bransjer.

 

Våre drivere er:

«Enkelt – Praktisk – Verdiskapende»

I disse verdiordene ligger at alt det vi bidrar med skal måles opp mot disse verdiene, og skal speile den jobben vi gjør for kundene våre

Fordi bedriften er forberedt på hva som kan skje, og risikokartlagt arbeidsoperasjoner og eksponeringer, vil det gi muligheter for alt fra mindre materilsvinn og produksjonsfeil ved gode rutiner, og reduserer risikoen for arbeidsulykker og sykefravær. Trivselen kan redusere sykefravær og turnover. Bedriften blir mer attraktiv for nye søkere på grunn av godt rykte og system og orden.

 

· Vi bistår bedriftene med å skape et trygt og godt arbeidsmiljø.

 

· Vårt samfunnsoppdrag er å bistå med å forebygge belastninger og ulykker, og å arbeide på organisatorisk og systemnivå.

 

Saga HMS Interaktiv:

SagaHMS Interaktiv er vårt HMS-program. Dette hjelper kundene våre å holde oversikt og orden på HMS-arbeidet i bedriften.

Spesielt vil vi fremheve avvikssystemet vårt, som på en enkel og innovativ måte gjør kunden i stand til å avdekke feil og mangler som må rettes på, og stile dette til rette person.

Dette programmet kan benyttes på pc, nettbrett og mobil, og betinger at alle ansatte har en bruker hvis det skal fungere optimalt på avvik, men det kan også benyttes av de som jobber med HMS’n i bedriften. Her kan man legge inn alt fra vernerunder, sertifikater, kontrakter, ferie og fravær. Den som er tildelt oppgaver får varsel når oppgaver skal utføres.

Les mer her.... 
 

Medlemsnytt
facebook

Siste nytt