Samarbeid er viktig!

Kick of Trainee Ringerike

25.08.2023 | Christian Aarbogh Bjerke
En innholdsrik dag fylt med utfordringer og samarbeid ble arrangert for Trainee Ringerike i samarbeid med Fossen Friluft.
En Minnerik Kick-off for Trainee Ringerike: Sammen med Fossen Friluft


Denne spennende begivenheten samlet de nyeste traineene, traineer som er i løpet og deres kontaktpersoner for en uforglemmelig dag med utfordringer, mestring og samhold.
Med utsikt til den storslåtte naturen i Ringerike, bød dagen på et variert program som testet teamarbeid, navigasjonsevner og utholdenhet. Dette kick-off arrangementet en måte å bygge nettverk, inspirere og utforske sammen.


Høydepunktet av dagen var en imponerende "71 grader nord"-inspirert utfordring. Trainee-gruppen ble delt inn i team, hver med et kart og et kompass som deres verktøy. Med mål om å finne skjulte steder og utføre oppgaver underveis, ledet navigasjonen dem gjennom tette skoger, åpne vann og utfordrende terreng. Noen modige traineer valgte til og med å svømme over innsjøer som en del av oppgavene.


Det mest verdifulle aspektet av denne opplevelsen var ikke bare de fysiske utfordringene, men også å bygge sterke bånd mellom de nye og erfarne traineene.
På slutten av dagen etter å ha overvunnet naturutfordringene, kunne deltakerne nyte en velfortjent middag. Det ble det servert en deilig viltgryte tilberedt av Fossen Frilufts råvarer.


Kick-off Trainee Ringerike i samarbeid med Fossen Friluft ble ikke bare en utflukt, men en dag i samarbeid, ledelse og ble kjent med seg selv. Det var en påminnelse om at grensene kan flyttes når man jobber sammen, og at naturen selv kan være den beste arenaen for å bygge sterke bånd og utvikle essensielle ferdigheter.


Med denne erfaringen i bakhånd er Trainee Ringerike-teamet klar for enda større utfordringer og suksesser som venter dem i deres profesjonelle reise og oppstart i sine bedrifter 1 September.
RNF
facebook

Siste nytt