Er du vår Byvert til ByLab Hønefoss?

29.09.2022

ByLab er en fysisk møteplass i Hønefoss sentrum, og skal være en nøytral arena for dialog, samarbeid og samskaping knyttet til byutviklingen i Hønefoss. En uformell, aktiv, lavterskel arena og møteplass for medvirkning, informasjon og nettverksbygging. Her skal alle kunne delta for å presentere planer og ideer, gi og få informasjon, samt komme med innspill for videre vekst og utvikling av byen og kommunen - et laboratorium for god byutvikling!
ByLab er et samarbeid mellom Ringerike kommune og Ringerike Næringsforening. 

Vi søker nå etter byvert til ByLab. Les mer om stillingen her. 

Vi søker deg som er serviceinnstilt, engasjert og har en åpen og inkluderende holdning til de du omgås. Du trives med høyt tempo, og kan håndtere en hektisk arbeidshverdag med mange baller i luften.

Som Byvert er du vårt ansikts utad. Du vil være i kontakt med og samarbeide med innbyggere, besøkende, organisasjoner, næringsliv og det offentlige. ByLab er en arena som har som mål å tiltrekke seg alle som har en interesse for vekst og utvikling av byen, kommunen og regionen. ByLab skal være en engasjerende, nyttig og tilgjengelig møteplass i Hønefoss, og et sted for involvering og utvikling av byen.

Vi tilbyr en spennende stilling der du selv er med på å påvirke innholdet i ByLab Hønefoss og din egen arbeidshverdag. Det er i første omgang et års engasjement, med mulighet for forlengelse.


Link til Finn annonsen her. 
facebook

Siste nytt