Ringerikskonferansen 2022

16.10.2022
Vi har lagt årets Ringerikskonferanse bak oss - og for en innholdsrik og flott dag det ble! Tusen takk til alle som bidro - på scenen, samarbeidspartnere og alle dere i salen som gjør dette mulig! 

Her er dagen i bilder!


 
Nå skal vi evaluere og etterhvert begynne planleggingen for neste års konferanse - hold av tors 12. okt 2023. Vi tar gjerne imot innspill, send de til post@rnf.no 


Årets konferanse ble innledet med et kraftfult innlegg av Kai Eide, tidligere ambassadør i NATO og en av Norges mest profilerte diplomater. Med sitt sterke engasjement for næringspolitikk trakk han de store globale og internasjonale linjene, hvor han understøttet hvorfor han hevder at vi står ovenfor den største omstillingen i menneskehetens historie. 
Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO, tok for seg hva de internasjonal og nasjonale utfordringene og mulighetene betyr for næringslivet lokalt. 

BDO presenterte en rykende fersk bransjeanalyse for bygg og anleggsnæringen, etterfulgt med en paneldebatt hvor vi fikk høre hvordan usikkerheten i verdenssituasjonen påvirker bygg- og anleggsbransjen lokalt og regionalt. 

Vi fikk besøk av Stortingsrepresentanter fra Buskerud. 
Etter Regjeringens fremleggelse av statsbudsjettet er det nå politikerne som avgjør veien videre for Fellesprosjektet; Ringeriksbanen og ny E16 (Ringeriksporteføljen). Vi spurte de om hva som må til for at prosjektet nå ikke legges bort. 

Guro Hauge, direktør for bærekraft og samfunnspolitikk i Byggenæringens Landsforening og Anett Andreassen, tidligere direktør for digitalisering og utvikling i Statsbygg snakket om bærekraft og sirkulærøkonomi i praksis, hva som vil styre beslutningene fremover og hvordan vi best kan utnytte mulighetene det gir. 
Vi fikk et lite innblikk fra tre lokale bedrifter - hvordan de jobber med bærekraft og sirkulærøkonomi i fokus, for å møte morgendagens næringsliv og det grønne skifte. 

Konferansen ble avsluttet med årets prisutdeling, til heder og ære. RNFs Næringspris 2022 gikk til Østnes Helicopters og Ringerike Gründerpris 2022 gikk til Knittersbox AS. Vi gratulerer!

Tusen takk til BAdesKen (lattermusklene fikk trimmet seg!), takk for nydelig musikk ved Frøydis Grorud og Trond Lien, takk til Hønefoss Lyd og Gledeshuset, takk til Blå Kors arbeid og inkludering Ringerike for frukt, takk til Gledriet for deilig mat og drikke. 
En ekstra takk til våre viktige samarbeidspartnere - Sparebank1 Ringerike Hadeland, Pan Innovasjon og USN campus Ringerike. 

Her er noen stemningsbilder fra dagen:

     
                                  
RNF
facebook

Siste nytt