Klækken Hotell er et inspirerende og nyskapende hotell.

Medlemsintroduksjon av Klækken Hotell
Hotellet eies av Fin Ove Carlsen og hans kone Else Karine Pjåka Carlsen, og har vært et familieeid hotell siden 1969. Den gang var hotellet et turisthotell, men Carlsen utviklet det til å bli et av Norges første kurs og konferansehotell.
Klækken hotell består i dag av rundt 70 ansatte og benyttes til alt fra små til store konferanser og event, bryllup, konfirmasjoner, dåp, slektstreff og andre private arrangement. Hotellet er derfor også kjent som hele distriktets storstue.
.jpg)

I tillegg er hotellet et populært overnattingssted for forretningsreisende. De har badefasiliteter, et av få hotell med både innen- og utendørs basseng, treningsrom og tennisbane, som jevnlig blir brukt av både tilreisende og lokale. Mange lokale, både bedrifter, organisasjoner og foreninger holder møter og samlinger på hotellet.
I 2017 kjøpte Klækken hotellet opp nabogården Digra, som de da restaurerte og pusset opp, og som nå kan benyttes til bryllup, konfirmasjoner, møter, middager og kurssamlinger.

Hotellet har egen konditor og benytter seg av lokale produkter fra blant annet Brandbu pølsemakeri, Ask gård og frukt fra Røyse.
Ellers har Klækken hotell en egen liten butikk som de kaller Motehjørnet, der de selger klær fra merket Mos Mosh.

Else Karine og hennes datter Andrea snakker varmt om hotellets ansatte, og beskriver dem som en del av sin familie. Fremover ønsker de å drive hotellet slik de gjør i dag, ta vare på det unike, men samtidig utvikle seg for å imøtekomme nye trender og behov. Man må alltid se hva det er gjestene etterspør og ønsker seg, slik har det alltid vært på Klækken etter at familien Carlsen tok over stedet.
Hotellet er også opptatt av å tilby en helhetlig destinasjonsopplevelse og være et reisemål i seg selv. Sist, men ikke minst er jevnlig vedlikehold alltid en prioritet. Om to uker starter de opp med flere bryllup, samtidig som de mot sommeren særlig vil sette uteområdet i fokus.

Klækken Hotell jobber bærekraftig og har siden 1999 vært et miljøfyrtårnsertfisert hotell. De arbeider også aktivt for også å unngå matsvinn. Mor og datter forteller videre at det er de fornøyde gjestene og menneskene som er inspirasjonen til å ville fortsette arbeidet.
De verdsetter det å ha mennesker rundt seg, og synes det er fint å se folk som setter pris på det de har å tilby
