Pause Play
Top Image

Ringerike Næringsforening

RNF skal ivareta næringslivets interesser gjennom å skape gode møteplasser for nettverk- og kompetanseutvikling, samt drive aktivt politisk påvirkningsarbeid. Sammen skal vi bidra til at Ringeriksregionen blir en enda mer attraktiv bo- og næringsregion.
Les mer
Top Image

Invest in Ringerike

Invest in Ringerike er Ringeriksregionens inkubator for næringsinvestering og bedriftsetablering i et av Norges mest spennende vekstområder. Vår oppgave som tilrettelegger, er å finne de beste klyngene og næringsparkene for din virksomhet, sette deg i kontakt med de rette menneskene samt bidra til å skape synergier og forretningsmuligheter.

Les mer
Top Image

Bli oppdatert med regionens viktigste nyhetsbrev!

Meld deg på her
Top Image

Ringerikskonferansen 2024

Påmelding
Top Image

Invest in Ringerike

Med mellom 6 og 7 000 mål areal tilgjengelig for næringsutvikling tørr vi påstå at Ringeriksregionen er Norges mest spennende vekstregion det nærmeste tiåret. Vesentlige deler av dette er allerede planavklart og kan bygges ut nå.
Næringsparkene det her er snakk om er Eggemoen, Hensmoen, Follumoen, Hvervenmoen, Prestmoen, Helgelandsmoen, Treklyngen og Hønefoss by som alle ligger innenfor en times kjøretur fra Oslo og Gardemoen. 
Les mer
Top Image

Trainee Ringerike

Har din bedrift behov for nye ideer og kunnskap for å sikre vekst og utvikling, men synes det er utfordrende å finne rett kompetanse?
Da kan vårt trainee program være noe for deg!

Hør hvilke erfaringer våre medlemsbedrifter har med trainee programmet i videoen under. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.
Les mer om prosjektet
Top Image

Tett dialog og samarbeid med kommunene

Vi jobber aktivt sammen med kommunene i Ringeriksregionen for å legge tilrette for næringsutvikling. Vi ser viktigheten av at næringens interesser blir koblet på i planene så tidlig som mulig, og at det er når vi sammen med kommunen utvikler samfunnet at de gode vilkårene for næringsdrivende oppstår. I tillegg sier vi også ifra når kommunen eller politikerene glemmer å tenke på hvordan planer påvirker næringslivet.
Top Image

Vil du være med å forme utviklingen i Ringeriksregionen?

Som medlem i RNF jobber du sammen med over 200 andre lokale bedrifter med å forme fremtidens næringsliv i Ringeriksregionen.
Næringsforeningen er stedet for deg som ønsker muligheten til å være med å påvirke vilkårene vi som næringsdrivende har i regionen, et større nettverk, nye kunder og samarbeidspartnere. Våre medlemmer representerer de fleste bransjer og størrelser - og vi har plass til deg og din bedrift!
Bli medlem

Lytt til næringslivets viktigste podcast

Christian Aarbogh Bjerke og Anne Kat Håskjold fronter denne podcasten som tar for seg næringslivet i Ringeriksregionen. 
Lytt her