Trainee Ringerike

Trainee Ringerike er et samarbeid mellom Ringerike Næringsforening (RNF), Universitetet i Sør Øst Norge (USN) og utvalgte bedrifter i Ringeriksregionen.

Trainee Ringerike

Ringeriksregionen er i vekst - det betyr spennende jobbmuligheter for deg med høyere utdanning!

Som medlemsbedrift i Ringerike Næringsforening har du mulighet til å være med i vårt Trainee Ringerike program. Det vil tilføre bedriften og regionen kunnskap og kompetanse som ofte bidrar til videre vekst og utvikling. 3-parts samarbeidet "Bedrift - Trainee og RNF" innbyr til kunnskapsutveksling, kompetansebygging og viktige relasjons- og nettverksbygging. Bedriften tilrettelegger for relevante arbeidsoppgaver i kjernevirksomheten og inkluderer traineen i arbeidshverdagen og kollegiumet. RNF vil ha arbeidsgiveransvaret i perioden. Etter et 19 måneders løp avtaler bedriften og trainee om samarbeidet skal fortsette med en fast ansettelse. 

Som trainee i Trainee Ringerike får du tilgang til et innovativt og spennende arbeidsmarked i en region hvor det ventes betydelig vekst innenfor de aller fleste bransjer de kommende tiår. Det er gjennomført 5 kull tidligere hvorav alle, så fremt som to trainees, fortsatt jobber og utvikler seg i en av våre medlemsbedrifter. I trainee-perioden vil det være RNF som er din arbeidsgiver og som vil følge deg opp i samarbeid med deltakerbedriften. Avgjørelsen om fast ansettelse ligger hos bedriften. 

Akkurat nå søker vi 4 nyutdannede kandidater til følgende stillinger:

Søknadsfrist: 18.04.2021 

Har du spørsmål om stillingene, ta kontakt med Kristin på mail: kristin@rnf.no /tel: 995 83 593. Eller ta kontakt med Glenn Hovde, Temp Team tel: 982 44 777. 

Hva kan du som trainee forvente deg?

  • Spennende arbeidsoppgaver relatert til bedriftenes kjerneområder og vekstmuligheter 
  • Medvirke til vekst og utvikling av Ringeriksregionen 
  • Muligheter til å bygge nettverk lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt
  • Nettverksbygging på tvers blant medlemsbedriftene våre
  • Videre kompetansebygging gjennom kurs, eks. Prosjektledelse
  • Sosiale møteplasser med de andre trainees som deltar/har deltatt i programmet

Les om kick start av Trainee Ringerike kull 6 her! 

Aleksander og Hans Kristian fikk drømmesjansen: Nå vil Kristin gi flere samme mulighet!

Deltakerbedrifter i tidligere kull har vært: