Vi trenger mer snakk om det som er bra! Nå sender vi «Framsnakk Hønefoss»-stafettpinnen videre

Byutviklingsprosjektet Erigo, i regi av Ringerike Næringsforening, takker herved av "Framsnakk Hønefoss"-kampanjen for denne gang. 15 uker - 15 unike historier. Historier om noen av de som, på hver sine måter, bidrar positivt til byen og samfunnet rundt oss. Men - kampanjen er på ingen måte avsluttet - den er bare såvidt begynt! Nå sender vi stafettpinnen videre, med en stor oppfordring; Vi trenger mer snakk om det som er bra! En stor takk rettes til alle dere som har stilt opp til intervjuer, og til dere som har bidratt til å dele og spre disse historiene. En ekstra stor takk går til dere som ser alt det som er bra, og som våger å snakke høyt om det. Vi ses på "Framsnakk-benken" på Søndre torg!

Tone Reneflot Thoresen er en av byens fremste framsnakkere og engasjert bidragsyter til å skape en positiv bykultur. Gjennom sine roller i næringslivet, har hun aktivt bidratt til å skape gode og samlende opplevelser og aktiviteter til stor glede for mange. Privat er hun i tillegg en lojal "handle lokalt"-kunde. Tones framsnakk går til Pia Dalevold og klesbutikken Chic. 

-Chic har, helt siden starten, vært min favoritt klesbutikk i Hønefoss. Der føler jeg på en handleopplevelse som går langt utover det å bare kjøpe en vare. Pia, og de andre som jobber der, hilser alltid blidt velkommen. Jeg får slått av en god prat, ispedd mye latter! Hatten av også for Pias initiativ til å samarbeide med andre, som for eksempel når Fengselet og Chic arrangerer "Damenes aften". 

Pia takker og sender godord videre til Monica Matko hos Mestergull. -Jeg tror ikke det er den ting som Monica ikke kan skaffe, sier Pia lattermildt med en koronavennlig albue-hilsen. -Servicen som gis i denne butikken, finnes det ikke maken til. Og så det gode humøret, da! Midt i koronaen, da vi trengte det som mest, så skapte hun og familien den vakre smykkeserien UNITY. Dette er symbolske smykker for håp og omtanke for de nære og for verden rundt oss. det sier vel egentlig alt! 

Monica er takknemlig og ser ikke lenger enn til naboen, når hun selv skal framsnakke. -Det må bli Arve Bjørseth hos Hønefoss Optiske. Gode naboer er "gull" verdt å ha, og Arve er nettopp en slik. Alltid positiv og hjelpsom. Vi har hatt mang en god og nyttig butikk-prat. 

Arve er ikke i tvil - det føles bra å bli framsnakket. -Behovet for at vi står samlet og framsnakker byen og hverandre, er nå større enn noen gang. Der har vi alle en mulighet til å bidra positivt i en litt vanskelig tid. Gode tilbakemeldinger bidrar til godt miljø. Vi trenger mer snakk om det som er bra!