Framsnakk Hønefoss

De er mange , de er driftige, de er kreative, de er lagspillere, de er løsningsorienterte og ikke minst - de er optimistiske! Vi snakker om alle de lokale næringsdrivende som bidrar til å bygge en positiv identitet og kultur i Hønefoss by.

Nå ønsker Ringerike Næringsforening (RNF) å løfte frem noen av disse gjennom «Framsnakk Hønefoss». Kampanjen er en del av byutviklingsprosjektet Erigo, som et ledd i arbeidet med å gjøre byen vår mer attraktiv. En viktig del av byutvikling handler om nettopp dette - å snakke Hønefoss «opp» og gi byen den status den fortjener. 

Vi trenger mer snakk om det som er bra!

Korona-krisen har truffet mange hardt. Sjelden har vi vel opplevd større behov for positivitet enn nettopp nå! Mye vil bli annerledes i tiden fremover - men de gode fortellingene og idéene vil bestå. Noen har våget å satse større, gjort en ekstra innsats for andre eller gjennomgått store endringer og utviklet nye konsepter. 

15 uker – 15 historier som inspirerer og motiverer

Følg «Framsnakk Hønefoss» i Ringerikes Blad hver fredag i 15 uker og møt personer, butikker og bedrifter i Hønefoss by som alle, på hver sin måte, bidrar til å bygge stolthet og godt omdømme. Et positivt byliv skapes gjennom summen av små og store tiltak – enkelpersoner og fellesskap, samhandling og samspill. Nå ønsker vi å invitere byens innbyggere til å delta aktivt i «Framsnakk Hønefoss». Vi ønsker ditt bidrag!

Hvem mener du bør framsnakkes - og hvorfor? 

Send tips til RNF / Erigo

 

 

Framsnakk Hønefoss: Kiwanis

Framsnakk Hønefoss: Kiwanis

Møt "Kiwanis gutta"! Med frivillighet og bunnsolid dugnadsånd, snur de mørketid til lysfest! Nok en gang skinner tusen julelys stemningsfylt over julebyen Hønefoss og bryter vintermørket. Les mer her!

Framsnakk Hønefoss: Anne Trine Høibakk, senterleder KUBEN

Framsnakk Hønefoss: Anne Trine Høibakk, senterleder KUBEN

Møt Anne Trine Høibakk, senterleder på KUBEN. "Slik jeg ser det, er samarbeidet og delingskulturen mellom senter- og sentrumsbutikkene i Hønefoss nå sterkere enn noen gang". Les mer om Anne Trine her!

Framsnakk Hønefoss: Ganske Fint

Framsnakk Hønefoss: Ganske Fint

Møt Kari Jørgensen, eier av Ganske Fint Brukthandel og selve bygården som butikken ligger i på Nordsida. Bygningen som en gang huset Hønefoss`første varemagasin! Gjennom kampanjen «Framsnakk Hønefoss» ønsker byutviklingsprosjektet Erigo i regi av Ringerike Næringsforening å løfte frem noen av de lokale næringsdrivende som på hver sin måte bidrar til å bygge en positiv identitet og kultur i Hønefoss by. Les mer om Ganske Fint Brukthandel her!

Framsnakk Hønefoss: Johan Jørgensen

Framsnakk Hønefoss: Johan Jørgensen

Møt Johan Jørgensen - fra gullsmed til eier av byens urbane industribar. Gjennom kampanjen «Framsnakk Hønefoss» ønsker byutviklingsprosjektet Erigo i regi av Ringerike Næringsforening å løfte frem noen av de lokale næringsdrivende som på hver sin måte bidrar til å bygge en positiv identitet og kultur i Hønefoss by. Les mer om Aud og Den Gylne Fe her!

Framsnakk Hønefoss: Aud Espelund

Framsnakk Hønefoss: Aud Espelund

Møt Aud Espelund - eier av kles- og interiørbutikken Den Gylne Fe og salongen Capelli Hårstudio i Hønefoss by. Hun berømmer åpenheten og samarbeidsviljen blant byens butikker, også på tvers av bransjer. Gjennom kampanjen «Framsnakk Hønefoss» ønsker byutviklingsprosjektet Erigo i regi av Ringerike Næringsforening å løfte frem noen av de lokale næringsdrivende som på hver sin måte bidrar til å bygge en positiv identitet og kultur i Hønefoss by. Les mer om Aud og Den Gylne Fe her!

Framsnakk Hønefoss: Anders Bjerke

Framsnakk Hønefoss: Anders Bjerke

Gjennom kampanjen «Framsnakk Hønefoss» ønsker byutviklingsprosjektet Erigo i regi av Ringerike Næringsforening å løfte frem noen av de lokale næringsdrivende som på hver sin måte bidrar til å bygge en positiv identitet og kultur i Hønefoss by.