Ringeriksdagen er tilbake!

13.05.2022
I to år har dette viktige arrangementet for Hønefoss og Ringerike blitt utsatt. 

Nå er planlegging og forberedelser i gang for årets begivenhet - dato er 3. september og vi gleder oss! Hjemmesiden er oppdatert for informasjon og påmelding https://ringeriksdagen.no/
 
HVA ER RINGERIKSDAGEN?
En felles profileringsarena midt i Hønefoss sentrum - hvor deltakerne har en unik mulighet til å profilere seg og sin virksomhet.

HVEM KAN DELTA?
Alle bedrifter, lag, foreninger, organisasjoner og etablerere i Ringeriksregionen (Hønefoss, Jevnaker, Hole, Modum og Krødsherad).

LITT HISTORIKK
Det startet som innflytterdagen i 2007, men navnet ble raskt endret til Ringeriksdagen. Ideen og tanken bak er det Elsa Lill Piltingsrud Strande som står for. I samarbeid med Grete Bondehagen har de gjennomført 13 Ringeriksdager siden da. De to siste årene har det blitt avlyst grunnet pandemien. Deltagerantallet har økt for hvert år, og sist i 2019 var det rundt 180 deltagende lag, foreninger, organisasjoner, bedrifter og etablerere fra Ringeriksregionen.

Nå har vi i Ringerike Næringsforening overtatt arrangementet, og vi gleder oss til å videreføre en viktig "tradisjon" for byen og regionen vår. Vi vil også få takke våre viktige støttespillere; Skue Sparebank Hønefoss, Sparebank 1 Ringerike Hadeland, Ringerikskraft og Ringblad.
 
RNF
facebook

Siste nytt