Pressemelding: Terje Dahlen ny leder i Ringerike Næringsforening

23.09.2020
Terje Dahlen er tilsatt som ny daglig leder i Ringerike Næringsforening. Terje Dahlen er i dag assisterende rådmann i Ringerike kommune. Han tiltrer stillingen ved årsskiftet når Jan Erik Gjerdbakken går av med pensjon.
Pressebilde: Futuria, Ann Kristin Støveren.

 


Vi er glade for at Terje har takket ja til stillingen, sier styreleder Kjell Baug. Med Terje får vi en erfaren leder med bred kompetanse fra offentlig sektor og det private næringslivet. Det var ca 30 interessenter til stillingen, og styret hadde flere gode kandidaterå velge mellom. Styret har lagt vekt på hans erfaring, kjennskap til Ringerike og hans personlige egenskaper. Terje har et brennende engasjement for utvikling av Ringerikssamfunnet og vi er trygge på at han blir en ressurs både for næringslivet på Ringerike og Ringerike Næringsforening. 


Bakgrunnsinformasjon:


Ringerike Næringsforening er en felles organisasjon for næringslivet i Ringeriksregionen. Vi har ca 250 medlemsbedrifter i Hole, Ringerike og Jevnaker kommuner som spenner fra små bedrifter med en ansatt til større virksomheter med flere hundre ansatte. RNF dekker de fleste nærings- og virksomhetsområder. 


Foreningen skal ivareta næringslivets interesser i Ringeriksregionen ved å påvirke rammebetingelsene fra offentlige myndigheter, samt bidra til kompetanseutvikling og nettverksbygging for medlemmene. 


Kontaktinformasjon:


Styreleder Ringerike Næringsforening, Kjell Baug, tlf 917 91 805


Terje Dahlen, tlf 952 24 171

facebook

Siste nytt