Nye medlemmer i februar

28.02.2022

Kraft Pizzeria 


Med slagordet "Italia til Hønefoss" har gutta bak Kraft Pizzeria en visjon om å gjøre Ringeriksregionen til et bedre sted - hvis du elsker det italienske kjøkken, vel og merke! I begynnelsen av januar var det høytidelig åpning ved Ordfører Kirsten Orebråten i det flotte teglsteinsbygget i Arnemannsveien. Med en to tonn tung og to meter bred pizzaovn spesialbestilt fra en familiebedrift i Firenze i Italia kan Kraft Pizzeria by Hønefossingene på ekte italiensk pizza. Pizzeriaen har også et kolonialhjørne med produkter fra både Ringeriksregionen og Italia. 


Det har vært stor pågang siden åpningen, det er ingen tvil om at en ekte italiensk pizzeria har vært etterlengtet i Hønefoss. Kraft pizzeria tilbyr dessuten take-away, de er forhandler av pizzaovner og de arrangerer pizzakurs og vinkurs. Snart blir det turer til Italia og andre spennende konsepter er under planlegging, så følg med! 


Fikk du vann i munnen, eller har bare lyst til å vite mer om Kraft Pizzeria, les mer her! 


 


Tritonos Gruppen AS


Tritonos Gruppen ble etablert i 1999 og er i dag kanskje en av landets mest komplette totalleverandører innen teknisk produksjon for konserter, festivaler, teatre, eventer og andre sceneproduksjoner. Tritonos Gruppen tilbyr både utleie av utstyr og totalproduksjoner med teknikere. I tillegg til en installasjonsavdeling hvor de leverer løsninger til blant annet kulturhus, kirker, skoler, klubber og treningssentre.


Som leverandør er Tritonos Gruppen selvforsynte på det meste innen lyd, lys, AV, backline og scene. Dette i kombinasjon med spennvidden av erfaring rundt arrangementer, gir Tritonos Gruppen en unik kompetanse hvor de er i stand til å løse de mest kompliserte utfordringer. 


Deres visjon er å være blant de beste når det gjelder kvalitet, service og innhold. Dette innebærer en oppdatert utstyrspark, tett oppfølging og god planlegging av jobbene. Les mer eller ta kontakt direkte med Tritonos Gruppen her! 


 


Vikerfjell Forum AS


Presentasjon i neste nyhetsbrev. 


 

facebook

Siste nytt