Mette Snekvik Dæhli ansatt som daglig leder i Hønefoss By AS

07.09.2022
Hønefoss By AS er etablert for å fremme byen som kultur- og handelshovedstad i Ringeriksregionen.  Mette Snekvik Dæhli er ansatt som daglig leder i det nyetablerte selskapet og vil tiltre stillingen medio oktober. Hun kommer fra jobben som salgsleder B2B på Hadeland Glassverk, har tidligere vært salgs- og markedssjef på Quality Hotel Ringerike og har lang erfaring fra Nordic Choice Hotels.
 
-Vi er veldig glade for å få med Mette på laget. Med sine erfaringer fra hotell- og reiselivsbransjen og hennes sterke engasjement for byen og regionen er vi trygge på at vi har funnet en leder som kan gi byen vår et løft til glede for innbyggerne, sier styreleder Johannes Sangnes.

-Det er flott og se at interessen for stillingen har vært stor, vi har hatt mange gode søkere og det viser at engasjementet for Hønefoss sin utvikling er viktig for mange. Vi har hatt vårt første styremøte, og setter i gang arbeidet allerede nå med bistand fra RNF.

Hønefoss By AS vil fortsette det gode arbeidet som RNF og kommunen har drevet frem til nå og utvikle det videre. Hønefoss By AS vil gi en langsiktig plattform for felles innsats. At vi har med både næringssjef og kultursjef i styret sammen med gårdeiere, butikker og RNF er en styrke når vi skal øke innsatsen for byen og innbyggerne i regionen. Og vi må jobbe langsiktig. Om fem år feirer Hønefoss By 175 år – det må vi feire skikkelig. Kulturbyen ved fossen skal da ha mange flere attraksjoner og aktiviteter, fortsetter Johannes Sangnes.

-Jeg gleder meg veldig til å starte arbeidet og til å få bruke min erfaring og kompetanse lokalt. Etter mange år i Oslo og omegn er jeg klar for å gjøre en stor innsats lokalt og utvikle samarbeidet mellom bedriftene, kommunene og alle som ønsker å bidra.
Vi har en by som er i flott utvikling – og det blir viktig å fylle den med engasjement og aktivitet. Se bare på hva som skjer nå i sommer; Ny lekeplass på torvet, Fosseparken er en knallsuksess og Elvelangs åpner i disse dager. Det skjer så mye positivt og vi skal bidra til at utviklingen fortsetter og nye positive ting kommer på plass, sier Mette Dæhli

Mette vil ha sitt kontor i ByLab Hønefoss midt i hjertet av byen.

Om Hønefoss BY AS
Hønefoss By AS er etablert i et samarbeid mellom Ringerike kommune, Ringerike Næringsforening og en rekke gårdeiere og næringsdrivende i Hønefoss. Selskapet er et ideelt AS som skal forestå aktiviteter og arrangementer som fremmer Hønefoss by som kultur- og handelshovedstad i Ringeriksregionen og jobbe systematisk for en levende og attraktiv by.

Selskapet er etablert av Ringerike kommune, Ringerike Næringsforening, Kirkens Bymisjon, Fontenehuset Hønefoss, Siv.ing Jan Solberg AS, Bokvalitet AS, XPND AS, Prosjektinvest AS, TT Consult AS, Tronrud Eiendom AS, Bjerke og Co Eiendomsselskap AS, Scala Eiendom AS, Merkantilbygg AS og Gml Handelstandsforening Hønefoss.
facebook

Siste nytt