Kurstilbud for ansatte i RNFs medlemsbedrifter

19.08.2016
Vi tilbyr igjen ansatte i våre medlemsbedrifter kurs innen butikkfaget og norsk. Kursene arrangeres i samarbeid med Folkeuniversitetet og er en del av Kompetanseløft Ringerike.

Følgende kurs er planlagt høsten 2016:


Forkurs til fagbrev innen salgsfaget.


Kurset er for ansatte innenfor varehandelen. Kurset er temabasert innenfor markedsførings og salg, økonomi og administrasjon, HMS og eksamenstrening. Det er også mulig å få ekstra timer i grunnleggende data eller norsk. Dette der en god måte å få dokumentasjon på sin kompetanse innenfor salgsfaget. I tillegg blir man bedre kjent med andre som jobber i varehandelen i Hønefoss. Kurset starter opp mandag 19. september.


Mer informasjon om fokurs i salgsfaget.


Kurs i "arbeidsnorsk"  


Dette er et norskkurs for fremmedspråklige. Kurset legger vekt på  muntlig /skriftlig kommunikasjon, og har to moduler. 21. september vil det bli holdt et informasjons-og kartleggingsmøte for kursdeltakerne for å sikre god tilrettelegging av den enkeltes behov. Undervisningen er planlagt med oppstart onsdag 5. oktober 


Mer informasjon om kurs i arbeidsnorsk.


Ta kontakt med oss om du lurer på noe. 


Kompetanseløft Ringerike er et samarbeid med Folkeuniversitetet sør-øst og RNF, der ansatte i medlemsbedrifter tilbys kurs.  Noen kurs er gratis, mens du betaler kun en egenandel og eksamensavgift på forkurs til fagbrev. Vi har fått midler fra Vox via Kompetansepluss arbeidsliv midler (tidligere BKA). 

facebook

Siste nytt