Kick start Trainee Ringerike kull 6

27.08.2020
Trainee Ringerike er et samarbeid mellom Ringerike Næringsforening (RNF), Universitetet i Sør Øst Norge (USN) og utvalgte bedrifter i Ringeriksregionen. Det første kullet med trainees startet opp høsten 2015. Siden den gang har vi hatt 20 traineer i jobb hos våre medlemsbedrifter, hvorav 18 fortsatt er i jobb!

I forrige uke hadde vi kick start for det sjette kullet med Trainee Ringerike. Vi inviterte inn de to nye traineene i kull 6, samt traineene fra kull 5 og representantene fra deres respektive bedrifter. Vi startet i Næringslivets Hus hvor vi hadde en presentasjonsrunde og snakket litt om forventninger til programmet, traineene og bedriftene. Deretter ble det en liten byvandring med stolpejakten og quiz. En flott måte å bli kjent i byen!


På Gladtvedt brygge lå MS Dronning Tyra og ventet på oss, med deilig tapas fra Tony`s matglede og en flott guidet tur opp elven til Helgelandsmoen. Vi toppet det hele med omvisning på ærverdige Galleri Klevjer, hvor Thomas Klevjer tok oss med på en utrolig reise gjennom hans kunstverk. 


Vi er ydmyke og stolte over den tilliten våre medlemsbedrifter viser oss ved å delta i Trainee Ringerike. Vi ønsker våre traineer lykke til i sine nye spennende jobber, og gleder oss til å følge dere på veien! 


Les mer om vårt program Trainee Ringerike her. 


Les Ringerikes Blad artikkel her. 


     

facebook

Siste nytt