Innovasjonsdagen og #hack4no

17.10.2016
Bli mer innovativ! Møt andre innovative mennesker! Har du en god idè?
Innovasjonsløftdagen 2016 arrangeres for første gang i samarbeider med Kartverket slik at det henger sammen med hackathonet #hack4no".

Torsdag 27. oktober arrangeres INNOVASJONSLØFTDAGEN 2016 i samarbeid med Kartverket hvor målet er å gi alle deltakerne et ekstra innovasjonsløft ved hjelp av lærerike workshops, inspirerende korte foredrag og treffe andre innovatører. Bli med å gjøre Ringeriksregionen enda mer innovativ! Mer om innovasjonsløftdagen.


Fredag 28. - 29. oktober arrangeres #hack4no. Det handler om skaperkraft, ideutvikling, konkurranser, eksperimentering og mingling. Og man trenger ikke være programmerer for å delta. Kanskje du bare har en god ide og trenger data og eksperthjelp - eller du vet om en utfordring på jobben - eller i verden - som du vil løse? Dette er et hackathon (sammensatt av “hacke” og “maraton”) hvor kreative hoder, deriblant programmerere, møtes for å utvikle ideer og bruke data. Holdes på Hønefoss 28. og 29. oktober i regi av Kartverket og Difi i samarbeid med ytterligere 10 etater og dataforvaltere. Mer om #hack4no.


 

facebook

Siste nytt