Har du en god idé – Er du god til å fremføre den? Årets pitchekonkurranse starter nå!

18.09.2020
Vil du være med å lage Buskeruds beste Pitch? Har du en knallbra idè eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri.

I 2019 var det Eleni Menti Larsen og hennes idè Colicbutton som stakk av med seieren, både i lokalfinalen og i fylkesfinalen.


Hør Eleni`s historie!


Vi trekker ut 15 stk som går videre til den lokale workshopen. 


WORKSHOP


13. oktober i lokalene til RNF - Næringslivets Hus, Hønefoss Bru 1B. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, slik at du er godt rustet for konkurransen. Vi arrangerer en ekstra veiledning mandag 19. oktober.


DELFINALE - RINGERIKE


21. oktober skal deltakerne konkurrere om en plass i lokalfinalen. Tre kandidater stemmes frem av en kompetent jury, samt et utvalg publikum. Presentasjonen må holde seg innenfor 5 minutter, og forklare hva som gjør din idè unik! Dette blir et åpent arrangement med publikum, ta gjerne med deg venner og bekjente som heier deg frem. Andre aktører fra lokalmiljøet og næringslivet vil også inviteres. 


LOKALFINALE - RINGERIKE 


28. oktober går lokalfinalen av stabelen. De tre vinnerne fra delfinalen skal her presentere prosjektet sitt for publikum i salen, og det er disse som skal stemme frem den som skal representere Ringerike i fylkesfinalen. I tillegg til premier, kan det også hende du treffer potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer - kanskje dette er den siste dytten du trenger for å nå ut i verden?! 


FINALE - GRÜNDERUKA DRAMMEN


Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 18. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch. 


ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR I DENNE RAKETTEN HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT, OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET. 


PREMIERING


Vinneren av Start Upp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl. a Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer. 


Vi tror alle som er med i konkurransen vil ha utbytte av å stå foran forsamlinger og presentere sin idè.   • Kr. 30 000 til vinneren

  • Kr. 10 000 til hver av de andre finalistene


Merk deg disse datoene & meld deg på!  • 13. oktober: Workshop

  • 19. oktober Veiledning

  • 21. oktober: Delfinale

  • 28. oktober: Lokal finale

  • 18. november: Fylkesfinale


PÅMELDINGSFRIST


1. OKTOBER 2020. Meld deg på HER. 


Opptil 15 prosjekter kan være med, men vær rask! Dette blir populært! Det er gratis å være med i StartUpp Ringerike.


E-post: svein@rnf.no


 

facebook

Siste nytt