HR Forum - Ledelse i Coronaens tid

Sammen med Menova og HR Norge har vi gleden av å invitere deg til inspirasjons- og kompetansefrokost. Vi tilbyr innsikt og kunnskap om HR og ledelsestemaer som kan gi din bedrift konkurransefortrinn.

HR-forum september 2020

Bård Kuvaas har dessverre meldt forfall grunnet sykdom, men vi har vært heldige å få engasjert doktor ingeniør Øystein Fossen. Temaet han skal snakke om, står svært høyt på mange lederes dagsorden. Situasjonen rundt corona berører oss på alle plan, og ikke minst spørsmålene rundt organisering og ledelse når man ikke lenger kan møtes slik man pleier.

På rekordtid har Norge løftet seg på det digitale feltet. Tilsynelatende ubesværet får mange virksomheter hjulene til å gå rundt gjennom møter på Teams og andre møteteknologier. Spørsmålene og problemstillingene er likevel mange. Hva vil skje med arbeidsmiljøet på sikt? Hvordan kan en leder være sikker på at arbeidet blir utført som det skal, når de tradisjonelle mulighetene for kontroll faller bort? For hvilke typer ansatte og hvilke typer oppgaver er hjemmekontor velegnet? Hvordan bygge en sterk bedriftskultur på avstand? Hva med ønsket om innovasjon og forbedring og ikke bare at driften holdes i gang?

Øystein Fossen har bakgrunn både fra arbeidslivsforskning, teknologifag og egen konsulentvirksomhet. Han har mer enn 25 års erfaring innen områdene strategi, organisasjonsutvikling og lederutvikling på høyeste organisatoriske nivå i private- og offentlige virksomheter. Som deltaker på HR Forum vil du få god anledning til å stille spørsmål og diskutere.  

Foredraget blir holdt på Scandic Hotell Hønefoss fra kl. 9.00-11.00. Kaffe og te serveres i lobbyen på hotellet fra kl. 8.30

Har du tidligere meldt deg på foredraget med Bård Kuvaas, og ønsker å komme til nytt tema med ny foredragsholder, vennligst send en epost til Anne Sofie Berg Hansen (asbh@menova.no) og bekrefte for eks. med "Ja, jeg kommer". Det er mange på venteliste, så vi setter stor pris på beskjed. 

Påmelding