Gründerkafe - sosiale medier

Gründerkafe er en fellesbetegnelse for møteplasser for etablerere, nyoppstartede foretak og RNF medlemmer. Høsten første gründerkafe tar for seg status og trender i sosiale medier.

Tirsdag 23. august vil du få et innblikk i status og trender i sosiale medier:

  • Overblikk over de største sosiale mediene
  • Hvor store er de, hvem bruker disse, til hva?
  • Hvorfor og hvordan skal bedrifter være på sosiale medier?
  • Hvordan få best kommersiell effekt ut av sosiale medier?
  • De viktigste trendene, hvordan vil fremtiden se ut?

Dette foredraget gir deg et godt overblikk over de viktigste sosiale mediene. I tillegg skal du kunne gå hjem med praktisk nytte- kunnskap om hvilke sosiale medier som er best å være på for din bedrift, og du skal ha fått noen inspirerende tanker om hvordan få best kommersiell effekt av å være der. Du skal rett og slett vite nok om trendene innenfor sosiale medier til å kunne briljere litt for naboen.

Foredragsholder Lene Grønli  har 14 års erfaring med markedsføring. Hun har nylig startet opp eget firma i Kongsberg, Effektiv Respons, og tilbyr tjenester innen digital markedsføring og sosiale medier. Hun hjelper store og små bedrifter til å utnytte sosiale medier til å bli en salgskanal gjennom rådgivning, kampanjeutvikling, annnonsering og kursing. Foto: Foredragsholder Lene Grønli

Ringerike Etablerersenter er arrangør av Gründerkafe. Minimum 20 deltakere.

Billettpris kr 300 inkludert matbit fra Brasserie Fengselet. Drikke kjøpes av den enkelte. Påmelding er bindende og blir fakturert i forkant av arrangementet. Meld deg på innen 19. august: