Har du en god idé – Er du god til å fremføre den?

Her er det formidlingsevne, idé og potensiale, og hvordan dette treffer publikum som gjelder. Du får være med på workshop, presentere din idé for en jury fra næringslivet og konkurrere om premier i lokalfinalen og mulig i fylkefinalen. Påmelding innen 30. September 2019

Har du en god idé – Er du god til å fremføre den?

WORKSHOP

9. oktober kl. 09.00-17.00 i lokalene til RNF - Næringslivets Hus, Hønefoss Bru 1B. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, slik at du er godt rustet for konkurransen. Vi arrangerer en ekstra veiledning mandag 14. oktober kl. 17.00-21.00 

DELFINALE - RINGERIKE

17. oktober skal deltakerne konkurrere om en plass i lokalfinalen under Ringerikskonferansen. Tre kandidater stemmes frem av en kompetent jury, samt et utvalg publikum. Presentasjonen må holde seg innenfor 5 minutter, og forklare hva som gjør din idè unik! Dette blir et åpent arrangement med publikum, ta gjerne med deg venner og bekjente som heier deg frem. Andre aktører fra lokalmiljøet og næringslivet vil også inviteres. 

LOKALFINALE - RINGERIKE 

Lokalfinalen går av stabelen på Ringerike Kultursenter, Byscenen - under Ringerikskonferansen 24. oktober. De tre vinnerne fra delfinalen presenterer sitt prosjekt for publikum i salen, og publikum stemmer frem en vinner som representerer Ringerike i fylkesfinalen. I tillegg til premier, kan det også hende du treffer potensielle kunder, samarbeidspartnere eller investorer - kanskje dette er den siste dytten du trenger for å nå ut i verden?! 

FINALE - GRÜNDERUKA DRAMMEN

Vinneren fra Ringerikskonferansen møter de andre lokale finalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 13. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch. 

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR I DENNE RAKETTEN HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT, OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET. 

PREMIER

Vi tror alle som er med i konkurransen vil ha utbytte av å stå foran større forsamlinger og presentere sin idè. Om du er så heldig at du er en av topp tre vil du, foruten heder og ære, få en premie til videreutvikling av din bedrift! 

DELFINALE RINGERIKE 

1. Premie: 30,000kr, 10,000kr til hver av de andre finalistene.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Merk deg disse datoene & meld deg på!

  • 9. oktober: Workshop
  • 14. oktober Workshop
  • 17. oktober: Delfinale
  • 24. oktober: Lokal finale
  • 13. november: Fylkesfinale

PÅMELDINGSFRIST

30. SEPTEMBER 2019. Meld deg på HER. 

Opptil 15 prosjekter kan være med, men vær rask! Dette blir populært! Det er gratis å være med i StartUpp Ringerike.

E-post: svein@rnf.no