Endringer i RNF-teamet

Linda Moholdt Nordgården går over i ny stilling i Ringerike Kommune etter vinterferien, og Monica Odden Myklebust tar over etter henne som prosjektleder i RNF.

Endringer i RNF-teamet

Linda jobber i RNF ut februar, og så går hun over i ny stilling rett etter vinterferien. I en liten organisasjon som RNF kommer alle medarbeidere særlig tett på hverandre. Selv om vi nå har hatt tre måneder på å venne oss til det, er det en spesiell følelse å skilles fra en god medarbeider som har vært en så viktig brikke i utviklingen av Ringerike Næringsforening gjennom mer enn 8 år. Når det er sagt, har vi forståelse for at Linda, som de fleste av oss, må gjøre noen viktige og vanskelige valg gjennom livet. Det er en tid for alt, heter det…

Vi sitter imidlertid ikke lamslått tilbake. Vi har som tidligere kunngjort, fått en ny svært dyktig medarbeider til erstatning for Linda – Monica Odden Myklebust. Hun har overlappet med Linda nå i vel en uke, og vi er trygge på at vi ikke kunne fått noen bedre som erstatter.

Det er likevel slik at det ikke kan forventes at vi er i fullt operativt modus umiddelbart. Litt tålmodighet fra våre medlemmer og omgivelser, er hva vi ber om, før vi kommer tilbake for fullt.

Vi ønsker Linda lykke til i sin nye jobb, og ser frem til videre samarbeid med henne - i en ny rolle!

 

 

Monica Odden Myklebust

Monica Odden Myklebust

Prosjektleder

Send e-post 924 18 708